Mission impossible

Solen skiner och ledig helg så jag kände att det kunde vara dags att ta ut altanmöblerna. Sagt och gjort släpa asa och dra så var de äntligen ute. Som vanligt hade man ju förträngt vissa saker som oj vi hade visst inga dynor. Jaha det var bara att sätta sig i bilen med maken och fara till Svenssons utemöbler. Och det är nu det börjar..... Min käre make och jag är totalt olika tycker inte samma om någonting, så att tro att det här skulle bli en enkel match var ju bara att glömma. Jag är sådan att jag vet ungefär vad jag vill ha i detta fall tre dynor med hög rygg. Jag såg dem direkt de var röda med blommor och fjärilar i svart och grått. Lätt tänkte jag, nja passar de till en hammock då säger maken och börjar släpa dynor fram och tillbaka för att prova. Ja det vet inte jag men troligtvis säger jag och suckar inombords för nu vet jag hur det kommer att bli. Vi provar och han får mig till att sitta och ligga i hammocken, tar bort kuddar och lägger bort kuddar. Hämtar en tumstock och mäter!!!!!! eländet också. Ska det verkligen va volanger på dynorna säger han sen? nej tycker jag skulle i detta läget kunna gå med på vad som helst. Hm vad lite folk här är säger han sedan och börjar mäta ett bord längre bort, stänger de nu Aggie? nej kära du de kanske har gått hem i det fina vädret och passar på att sola!!!!
 
Men säger jag vi ska väl inte ha nya möbler det var ju dynor vi skulle köpa och slänger mig ner på en solstol. Då får han syn på några andra dynor och börjar mäta dem,släpa asa och lyfta fram och tillbaka in i hammockar och ut ur olika hammockar. Aggie sätt dig i denna behövs det verkligen kuddar på sidorna? de kommer ju att blåsa bort med en gång. Jag suckar djupt min lediga söndag börjar bli ett minne blått. Nej det går bra utan kära du eftersom vi nu bor mitt ute på en tundra med orkanvindar dagligen vinande omkring oss så är det bäst att vi skippar det!!
 
Då kommer det en trevlig tjej som inte vet vad hon ger sig in på och nu börjar det de dividerar mäter och diskuterar och jag jag tittar på mina fina röda dynor i hyllan och bryter snart ihop. Till slut är det klart min make har bestämt sig för tre röda dynor utan volang eller kuddar yes yes yes!!!!  Vi går fram till kassan och ska betala då säger den trevlige mannen i kassan ska ni inte ha det setet med kudde och volang?? 
Då tittar jag och den nu slutkörda tjejen på varandra och skakar på huvudet och ler tillkämpat Nej nej det ska dom inte ha säger hon sedan.  Och jag tar mina dynor och springer ut faan vad jag hade platsat i mission impossible med Tom Cruise.

Om

Min profilbild Välkommen till min blogg. Detta är ingen matblogg utan en blogg som handlar om en kvinna mitt i livet. Före och efter barnen. Här får du ta del av mitt liv med en viss ironi och knorr på ibland.

RSS 2.0