Aggie var la du???

Så var dagen inne som jag har längtat och önskat mig i en lång tid. Att åka med familj respektive och barnbarn, det ska bli en häftig upplevelse. Vi har inte rest tillsammans på flera år och det bästa vet ni vad det är? jag slipper packa allas väskor!!! tjoho yes yes yes. Nu är ju den glädjen lite i överkant för tyvärr så packar inte min curlade make sin väska alls. Ja jag vet det är mitt eget fel men förr när hela familjen skulle iväg så var det smidigast att jag gjorde det. 
Idag är det ju bara vi två men ack så krångligt har försökt att introducera maken i hur man tänker och vad man lägger med sig i resväskan. 
-Lägg fram det du ska ha med dig
-Ja men jag ska bara ha det och det
-Ok men LÄGG FRAM DET SÅ DET KOMMER MED!!
Ja ja jag gör det sen, fattar ni det kommer inget sen och kommer aldrig att göra det heller. Så jag packar sist vi var iväg glömde jag!! hans kalsonger inget jag själv vet att jag använder en annan gång var det hans keps använder jag veterligen inte heller. Värst var det när JAG glömde hans penecillin!!
Vi stod färdiga i hallen för att åka när maken kommer på att han måste ta sitt penecillin innan vi åker. Allt var nerpackat och jag tyckte att det var onödigt att ta upp det nu. Men icke han skulle tvunget ha det. Jag plockade upp det och gav honom burken tänkte inte mer på det.
-Aggie var är min medicin? eh det vet inte jag , den ligger väl du lade den.
-Men jag lade inte den någonstans säger han.
-Men lade du inte tillbaks den i resväskan efter du tog en tablett innan vi åkte? Nej JAG gjorde inte det.
 
Kan meddela att eftersom jag! hade glömt hans medicin fick vi fixa ny på plats, och jag säger bara oh jeesus han fick en så hög dos att han dansade in på restaurangerna, pussade och kramade de gamla damerna som satt utanför sina små hus och fullkomligt älskade alla. Och det säger en hel del om min make som inte gör två knop i onödan. Men värken den försvann!
Så nu är allt klart och jag ska koppla av i en vecka vifta med tårna låta svärson svärdöttrar, barn och make curla mig och bara va. För det här är min 50 present till mig själv och min älskade familj. -Aggie var la du passen?
 
-Aggie

Om

Min profilbild Välkommen till min blogg. Detta är ingen matblogg utan en blogg som handlar om en kvinna mitt i livet. Före och efter barnen. Här får du ta del av mitt liv med en viss ironi och knorr på ibland.

RSS 2.0