Iskross

Som förra inlägget talade om så var vi stora staden Skene och inhandlade en iskross. Efter att ha varit på Kap Verde och druckit en fantastisk god drink som heter Caihprinia beslutade vi att inhandla en sådan. Sagt och gjort jag fixade is så att den skulle vara klar till kvällen och inhandlade diverse attiraljer som behövdes till drinken. På kvällen kom doters och vi tog ett glas vin och satt o småpratade, maken löste korsord och ville inget vin ha.
 
Nä nu ska vi se hur iskrossen fungerar deklarerar han efter en stund
-Aggie är isen klar? har du köpt råsocker? finns det någon lime? 
- ja isen är klar och råsockret står i skåpet och limen ligger på diskbänken säger jag
Med spänd förväntan väntar vi på att han ska göra klart våra drinkar
-Aggie har vi några sugrör?
-Suck nej det har vi inte svarar jag och med ett sving hoppar han i byxorna och springer in till grannen. Enda gången han gör något självmant när det gagnar han själv. Dottern och jag tittade på varandra
-Eh gick pappa ut själv och fixade något?
-Japp såg så ut säger jag
 
Nu kommer maken tillbaks med näven full av sugrör, har tydligen plundrat grannens skafferi. Kolla Aggie säger han lyckligt de hade flera stycken. 
Nu hör vi hur han rumstrerar runt frågar hur mycket det ska vara i och så vidare. Det här ska bli gott säger vi.
Äntligen är han klar vi tittar förväntansfullt på honom när han kommer med.......... ett glas och ett stort lyckligt leende.
-Faan Aggie vad det här ska bli gott!!

Om

Min profilbild Välkommen till min blogg. Detta är ingen matblogg utan en blogg som handlar om en kvinna mitt i livet. Före och efter barnen. Här får du ta del av mitt liv med en viss ironi och knorr på ibland.

RSS 2.0