Denna vecka ett liv

Jag säger som farbror Melker "denna dag ett liv" fast här får det bli vecka istället. Ni vet lagen om all jävlighet? så kan man nog sammanfatta min vecka .  I måndags skulle jag ha hit mitt symötesgäng vi skulle snacka handarbeta och äta lite gott. Som vanligt hade jag ju tusen eld i järnet det skulle städas, veckohandlas, tvättas och Grisagrace skulle ut på långpromenad. Jag hade jobbat hela helgen och tydligen utan att jag visste om det så hade jag fått med mig både kylskåpet och alla!!! städattiraljerna med när jag gick. Nåväl allt gick som smort fram tills jag skulle fixa frallorna när jag ska skära frallan så liksom hoppar kniven och går igenom mitt finger istället. Det resulterade i rena blodbadet i köket. Jag gjorde allt för att få stopp på eländet men icke det blev till att gå in till grannen. Hon tog fram förband och försökte samtidigt se hur djupt det var. Medan vi stod där och torkade blod så kom hennes make och tidigare kollega till mig hem och jag föreslog då ett IVPA för honom. Vilket betyder i väntan på ambulans men nä det behövdes inte. Väl omplåstrad gick jag in till mig igen klockan tickade på och jag insåg att det här skulle inte bli bra. Sagt och gjort ringde min bästa vän som är van att ta hand om mig i diverse situationer: kom och hjälp mig snälla du och hon förstod direkt allvaret. Skulle det bli några frallor och fruktsallad så fick hon vara ambulerande vän en IVPAV . Skulle maken ha hjälpt till så hade de fått bli doggy bags till alla vid hemgång.Ja något handarbete blev det si och så med den kvällen om man säger så.
 
Dagen därpå var det stress hunddagis och barnkalas till barnbarnet och som sagt en olycka kommer sällan ensam när vi ska fara hemåt stod det helt oemotståndliga dumleklubbor på bordet. Jag känner snålvattnet dra till och måste ju naturligtvis ha en, men mamma sägef dottern de är till barnen. Jag låtsas inte förstå eller höra uran sliter girigt av pappret och stoppar den i munnen Åh vilken lycka åh ajj vilken olycka!!! något hårt sitter i klubban och jag plockar ut den och ja mycket riktigt där sitter min tand!!! japp det var det det. Tandläkaren nästa. Det fick bli en provisorisk lagning ett lock hette det visst. Så igår skulle vi ut med kamratföreningen på jobbet hade sett fram emot detta men efter en sömnlös natt när maken kratch kratch kratch kliat sig och smack smack tuggat i sömnen sen kl fyra var jag ganska mör och fick gå hem tidigare än jag planerat. När jag kom hem hade han köpt lakritspipor till mig. Jag älskar lakritspipor!!! och precis innan jag skulle gå till lägget så slet jag upp förpackningen och fjölade in en njutningsfullt. Men va fa........ en hård klump satt i pipan jag suckar tungt och tar ut den jodå där satt locket på tanden. Så jag hoppas denna vecka i mitt liv snart är till ända och för att riktigt jävla till det satte jag sekatören mitt i skärsåret nu oxå!!!!!

Om

Min profilbild Välkommen till min blogg. Detta är ingen matblogg utan en blogg som handlar om en kvinna mitt i livet. Före och efter barnen. Här får du ta del av mitt liv med en viss ironi och knorr på ibland.

RSS 2.0